LEGO® Blog

Vánoční slevy na stavebnice LEGO® – Levnější už to nebude

Máte už vánoční horečku? Jelikož se Vánoce nezadržitelně blíží, i my jsme si pro vás připravili takový malý vánoční dárek, který vás rozhodně dostane do vánočního rozmaru. Vybrali jsme pár stavebnic LEGO® a dali na ně na našem e-shopu Museum of Bricks jedinečné slevy:

LEGO® Marvel - Já jsem Groot! 1249 Kč 899 Kč

Začneme odhalením tajemství vesmírného hrdiny Groota z Marvel světa. Tato stavebnice vám umožní vytvořit jeho vlastní podobiznu, která je navíc plně pohyblivá, a tak ho snadno můžete umístit do jeho tanečních póz. S tímto setem si můžete postavit nejen detailní sošku Groota, ale i jeho oblíbenou kazetu. Každý fanoušek Strážců Galaxie si tuto stavebnici zamiluje a rád ji umístí do své sbírky. Nyní na ni na e-shopu máte slevu 28 %.

LEGO® Icons - Butikový hotel 5899 Kč 4590 Kč

Přesuneme se do světa luxusu a elegance s touto nádhernou stavebnicí, na kterou jsme přichystali 22% slevu. Butikový hotel od LEGO® Icons je skvělým způsobem, jak si přinést luxus do vaší domácnosti. Tuto stavebnici u nás na e-shopu seženete exkluzivně, jelikož je dostupná pouze u vybraných partnerů. Pomocí 3066 dílků můžete postavit budovu hotelu s vysoce realistickými detaily a interiérem. V rámci hotelu objevíte recepci s přátelskou recepční, která vám předá klíče i pokojskou, pečlivě připravující pokoje pro hosty. Tento působivý model je kompatibilní s dalšími modulárními budovami LEGO®, a tak si můžete postavit celé město.

LEGO® Star Wars - Yodova stíhačka 819 Kč 499 Kč

Na následující stavebnici LEGO® teď platí sleva 39 %. Pro všechny milovníky Star Wars tu máme něco speciálního –⁠ Yodovu jediskou stíhačku. Tato stavebnice přináší do vaší sbírky jedinečný vesmírný kousek. Sestavte si vlastní repliku této ikonické stíhačky a prožijte epické dobrodružství spolu se zeleným mistrem Yodou, který je součástí balení. Stíhačka disponuje odklápěcím kokpitem, nastavitelnými křídly a pružinovými vystřelovači.

LEGO® Star Wars - Bombardér 1649 Kč 1099 Kč

A v případě, že Star Wars téma ještě nestačilo, máme pro nadšence další perlu! S 33% slevou nyní zakoupíte také LEGO® stavebnici Bombardér TIE. Umožňuje vám postavit si vlastní repliku tohoto ikonického kosmického vozidla. To je nabité skvělými funkcemi a stvořeno pro akci. Aktivujte vystřelovače a odpalte torpéda z bombardéru. *bang!* Mezi 4 přítomnými figurkami nechybí ani temný Darth Vader.

LEGO® Harry Potter - Bitva o Bradavice 2079 Kč 1399 Kč

Vstupte do kouzelnického světa Harryho Pottera s touto úžasnou stavebnicí, která přenese fanoušky do epicentra boje mezi dobrem a zlem. Kdo u vás doma vyhraje –⁠ Harry nebo ten, jehož jméno se nesmí vyslovit? S tímto setem můžete znovu prožít nezapomenutelné okamžiky z filmové série Harry Potter a postavit si vlastní scény z této magické bitvy. V sadě najdete mimo jiné i 6 figurek včetně kouzelnických hůlek a také hada Nagini. To vše nyní se slevou 32 %.

LEGO® Technic - Ford Mustang Shelby GT500 1249 Kč 829 Kč

A pro milovníky automobilů a technického umění máme vánoční akci 33 % dolů na tuhle skvostnou stavebnici - Ford Mustang Shelby GT500. Tato LEGO® stavebnice z řady Technic vám umožní vytvořit si realistický model tohoto legendárního auta s pohyblivými částmi a autentickým designem. S tímto vozem můžete dokonce závodit díky 2 natahovacím motorům, takže to nebude jen další výstavní model, na který se bude na poličce jenom praštit. Naplňte vánoční svátky zábavou!
Aktuální vánoční slevy vám nabízejí jedinečnou příležitost získat stavebnice za zvýhodněné ceny. Nezapomeňte navštívit náš e-shop a prohlédnout si kompletní nabídku. Převezměte kontrolu nad svými Vánocemi a rozveselte své blízké těmito fantastickými stavebnicemi. Přejeme vám radostné a kouzelné Vánoce plné LEGO® stavění!