LEGO® Blog

Sady DUPLO® jako skvělá hračka k učení

Víte, že než dítě dosáhne 5 let, vyvine se mu 90 % mozku?

Jinými slovy během prvních pěti let života zvládne v psychomotorickém vývoji dosáhnout významných vývojových milníků (ty popisují schopnosti, které si v určitém věku osvojí většina dětí).

Stavebnice LEGO® DUPLO® jsou navrženy tak, aby děti rozvíjely v pěti různých oblastech: v dovednostech motorických (tj. pohybových), sociálních, emočních, kognitivních a kreativních.

Hrajte si a učte se s vláčkem s čísly

Nenechte si ujet barevný model ze sady LEGO® DUPLO® Vláček s čísly – Učíme se počítat (10954). S 10 očíslovanými kostkami, které mohou děti nakládat a vykládat, stavět na sebe nebo řadit, a DUPLO figurkami dívky, chlapce a pejska nebude brát hraní ani zábava konce.

Perfektní seznámení s čísly pro děti v předškolním věku

Batolata mohou kostky s čísly umísťovat na vagóny, skládat je ve správném pořadí nebo si z nich postavit číselnou zeď. Vláček s čísly má pohyblivá kolečka a otevírací střechu, takže vaši ratolest i přiložené figurky zaveze do světa nápaditého a edukativního hraní!

Tvořivá vzdělávací stavebnice pro nejmenší

Hračky LEGO DUPLO dětem nabízí neomezenou zábavu, možnost sebevyjádření a učení hrou. Díky stavebnicím DUPLO mohou být rodiče u významných vývojových milníků svých dětí, které prožijí, zatímco si budou vychutnávat dlouhé hodiny hraní a stavění.

Náklaďák s abecedou

Učení
Nasedněte do přestavitelného modelu LEGO® DUPLO® Náklaďák s abecedou a vydejte se na cestu za poznáváním písmenek.
Stavebnice LEGO® DUPLO® Město (10421) Náklaďák s abecedou malým dětem pomůže naučit se poznávat písmenka.

Tato kreativní hračka s abecedou přináší spoustu možností učení hrou. Malé děti si vyzkouší připojení přívěsu k náklaďáku, pomohou 2 figurkám LEGO DUPLO naskládat a vyskládat kostky a naučí se rozpoznávat písmena, barvy, zdokonalí mluvení a procvičí si jemné motorické schopnosti.

Ve stavebnici LEGO DUPLO s písmenky na děti čeká řada nápaditých doplňků, včetně knížky a sterea, které malé stavitele povzbuzují k recitování abecedy společně s rodiči. Tato vzdělávací hračka inspiruje batolata k vymýšlení kreativních příběhů. Za volantem modelu náklaďáku čekají nápaditá dobrodružství!

Stavebnice LEGO DUPLO batolatům otevírají neuvěřitelný svět kreativního hraní, sebevyjádření a učení.

  • Stavebnice, která děti naučí písmenka – Nasedněte do Náklaďáku s abecedou z řady LEGO® DUPLO® Město a připravte se na hraní plné zábavného učení abecedy pro malé stavitele od 2 let
  • Stavebnice pro batolata – Součástí je pojízdný náklaďák s odpojitelným přívěsem, 2 figurky LEGO® DUPLO® a 26 kostek s písmenky

Sada se spoustou doplňků zve přírodu domů

Potěšte děti, které milují hraní venku, s touto roztomilou zahradní stavebnicí se spoustou sestavitelných zvířat a rostlin.
Nechte děti zahradničit se stavebnicí LEGO® DUPLO® Moje první bio zahrádka (10984). Je plná doplňků a funkcí, které rodičům pomohou seznámit děti s konceptem ekosystému a vysvětlit jim, co na zahradě roste. Malé ručky toho budou mít spoustu k objevování, včetně rajčete, mrkve, melounu, stromků, květin, hmyzu a kostek počasí. Jakmile hraní skončí, vše snadno uklidíte do boxu na kostky LEGO DUPLO.

Hračky, které podporují děti v učení

Stavebnice z řady LEGO DUPLO Moje první nabízí neomezené možnosti pro nápadité a hravé učení. Tyto kreativní modely ukážou dětem, jak se pěstuje zelenina a ovoce, prostřednictvím barevných dílků, které se skládají na sebe a které pomohou rozvíjet jemné motorické dovednosti. Rostlinky mají navíc roztomilé obličeje. Ty děti inspirují k sebevyjádření a naučí je rozeznávat různé emoce, zatímco si s nimi budou užívat nekončící tvůrčí zábavu.

  • Vzdělávací hračky pro batolata – Se stavebnicí LEGO® DUPLO® Moje první bio zahrádka (10984) se děti od 18 měsíců budou učit o přírodě, hmyzu a pěstování rostlin v zahradě
  • Spousta doplňků pro nápadité hraní – Obsahuje rajče, mrkev, meloun, kostky mráčku a duhy, stromky, květiny, berušku, včelu, úl a konev
  • Vzdělávání kreativní a zábavnou formou – Tato všestranná stavebnice LEGO® DUPLO® pomůže dětem rozvíjet schopnost sebevyjádření a motorické dovednosti, zatímco si budou užívat neomezené tvůrčí hraní a učit se o zahradě

Sestavitelná hračka do koupele pro vodní hrátky

Přidejte ke koupání malých dětí i trochu učení hrou při zábavném hraní v aquaparku.
Hledáte tu nejlepší hračku do koupele pro malé děti od 2 let? Hračka LEGO® DUPLO® Město 10989 Aquapark promění koupání na zábavné učení, kdy děti prozkoumávají tento barevný aquapark. Současně seznamuje malé plaváčky s čísly a rozvíjí jejich schopnost nalévat vodu. Tuto stavebnici také snadno očistíte a uložíte.

Interaktivní hračka pro nápadité hraní

Tato vzdělávací hračka obsahuje ohýbací palmu, kterou mohou děti nechat růst pomocí kostek s čísly 1-2-3. Děti naplní kyblík na stromě vodou a pocákají figurku dítěte. Můžou figurku nechat sklouznout po vodní skluzavce a vylétnout až na nafukovací želvičku. Po naplnění mráčku vodou děti spustí déšť na všechny zábavné prvky.

Praktický design, který si rodiče zamilují

Hračky do koupele LEGO DUPLO jsou navrženy tak, aby se mohli rodiče spolu s dětmi vydat na cestu radostným objevováním. A po koupání mohou dospělí tento plovoucí kruh otevřít a snadno osušit, aby hračka zůstala hygienicky čistá.

  • Vzdělávací hračka do koupele – Zacákejte si při koupání s hračkou Aquapark (10989), kreativní stavebnicí pro malé děti od 2 let, která rozvíjí poznávání čísel a jemné motorické schopnosti
  • Zábavná hračka ke stavění ve vaně – Součástí této hračky do koupele je plovoucí ostrov a nafukovací želva, ohýbací palma s kyblíkem na vodu, skluzavka ve tvaru chobotnice, 2 figurky dětí, mořská hvězdice a mráčky, ze kterých prší
  • Hračka, která rozvíjí představivost – Děti ve vaně rozvíjejí své dovednosti a učí se čísla při stavění kostek na sebe, aby palma vyrostla, a provázejí figurku při zkoumání zábavného aquaparkuVeše
Veškeré produkty skladem a s dopravou zdarma na: eshop.museumofbricks.cz
LEGO® DUPLO®