LEGO® Blog

Zábavná cesta k Vánocům: Adventní kalendáře LEGO®

Čokoládky jsou fajn, ale co takhle najít v adventním kalendáři každý den novou postavičku nebo unikátní doplněk stavebnice LEGO®? Denně se vám tak otevřou nové herní možnosti. Za 24 dvířky kalendáře totiž naleznete zaručené poklady. Letos si můžete udělat odpočítávání dnů do Vánoc ještě zábavnější a příjemnější díky 5 novým adventním LEGO® kalendářům v nejrůznějších tématech, která vám nyní blíže představíme. Tak proč letos nezaměnit tradiční kousek čokolády za neopakovatelné překvapení?

LEGO® Friends

Pro mladší stavitelky a milovnice řady LEGO® Friends přinášíme následující kalendář, který každý den odkrývá novou postavičku, zvířátko nebo doplněk. Tyto prvky společně vytvářejí pestrý a rozmanitý svět, který podněcuje kreativitu a fantazii. Součástí kalendáře je také speciální herní podložka, která děti motivuje k tvůrčímu hraní. Během odpočítávání dnů do Vánoc děti postupně odhalí roztomilé mazlíčky, jako je sobík, pejsci, králíček a mnoho dalších překvapení. K vrcholu tohoto kalendáře patří 2 minipanenky –⁠ Leo a Autumn, které přidávají osobnost vytvořeného světa.

LEGO® City

Nové jedinečné kousky do vaší kolekce LEGO® City můžete získat právě v tomto adventním kalendáři. Každý den s ním bude speciální a sváteční. Děti budou nadšené, jelikož v něm najdou neopakovatelné sezónní postavičky, které se s Vánoci pojí. Z okének tak vyloupnou například snowboarďáka, hokejistu nebo i samotného Santu Clause. I tento kalendář obsahuje navíc herní podložku, a to v zimním provedení. Postupně si můžete vytvářet své vlastní LEGO® město a sledovat jak se připravuje na svátky.

Avengers

Pro fanoušky Marvelu je tu adventní kalendář Avengers. Každé okénko skrývá jedinečnou figurku nebo doplněk a vy tím rozšíříte váš hravý svět o další hrdiny a záporáky. Během vánočního období si tak vytvoříte celý superhrdinský tým. Každý nový člen může být podstatnou součástí vašich smyšlených napínavých příběhů. Během otevírání malých dvířek narazíte na Spider-Mana, Kapitána Ameriku i Iron Mana. Který superhrdina je váš nejoblíbenější?

LEGO® Star Wars

Pokud se chcete při čekání na Ježíška zatoulat až do daleké galaxie, pak je tu pro vás nachystán adventní kalendář LEGO® Star Wars. Postavte si vlastní flotilu hvězdných lodí a ponořte se do světa Jediů, Sithů a vesmírných dobrodružství s každým novým dnem. V kalendáři postupně odkryjete 9 detailně zpracovaných postaviček, 10 ministrojů a 5 dalších minimodelů. Všechny příběhy ze Star Wars a vesmírné bitvy se teď mohou odehrávat přímo u vás doma ve vánoční atmosféře. Síla Vánoc je s vámi!

LEGO® Harry Potter

Poslední, ale zákazníky na první příčku stavěný kalendář, je edice LEGO® Harry Potter. Sehnat ho není jednoduché. Fanouškům kouzel a magie přináší tento kalendář každý den kousek Harryho Pottera ve formě LEGO® stavebnic, od ikonických postav až po magické předměty. V kalendáři najdete mimo jiné celkem 6 postaviček, včetně hlavních hrdinů děje a také vůbec první postavičky ředitele Bradavické školy - Brumbála. Rozlouskněte postupně celý tento kalendář, který je ideální jako dárek pro milovníky knih a filmů z tohoto kouzelného světa. Dny do Vánoc tak budou magické.

Co tyto adventní kalendáře spojuje, je jejich schopnost přinášet radost, napětí a vzrušení do každého dne. Otevíráním nových okének nejen odpočítáváte dny do Štědrého večera, ale také rozšiřujete svůj vlastní LEGO® svět. Nechte letos tradiční adventní kalendáře stranou a vydejte se na nové dobrodružství.