LEGO® Blog

Palivo ti už nikdy nedojde!

Nastartujte motory

Vychutnejte si obohacující stavitelský zážitek pro dospělé s touto detailní replikou LEGO® Technic vozu 2022 Ford GT v měřítku 1:12.
Prozkoumejte úžasné detaily a ikonické provedení vozu prostřednictvím stavebnice pro dospělé LEGO® Technic 2022 Ford GT (42154). Postavte si zadní pohon s diferenciálem, funkční šestiválcový motor, nezávislé tlumiče na všech kolech, řízení přední nápravy, otevírací dveře, detailní světla, funkční zadní spoiler a otevírací kapotu. Vaše kreativní úsilí bude odměněno fantastickou sběratelskou replikou v měřítku 1:12, která je ideální na výstavku.

Kde se inovace setkávají s výkonem

Dostaňte se na chvíli do kůže designérů automobilky Ford a postavte si všechny ohromující detaily tohoto superauta. Žasněte nad aerodynamickým tvarem, díky kterému je vůz 2022 Ford GT naprosto nepřehlédnutelný, ať už na závodní dráze, nebo mimo ni.

Připraveni na závod?

Oslavte 100 let automobilových závodů na Le Mans 2023 s touto stavebnicí LEGO® Technic PEUGEOT 9X8 24H Le Mans Hybrid Hypercar (42156) pro dospělé. Vůz debutuje ve třídě LMH v automobilovém závodě World Endurance Championship a vy si můžete užít stavění obohacujícího projektu plného detailů, které představují nejnovější vylepšení závodních aut.

Věrohodné detaily
Nechte se uchvátit detaily tohoto modelu závodního auta v měřítku 1:10. Prozkoumejte hybridní systém, šestipístový motor připojený k zadním kolům a modelovou verzi elektrického motoru a jeho baterie. Prohlédněte si tlumiče navržené speciálně pro tento model a řízení, které používá volant nebo ozubené kolo na horní straně. Dílky svítící ve tmě zachycují atmosféru skutečného 24hodinového závodu.

Postav si dokonalý sporťák

Turbo nebo Targa?

Dosáhni legendárního výkonu a ikonického designu s novou sadou LEGO® Porsche 911.
Oslavte nezaměnitelný styl značky Porsche prostřednictvím této fantastické stavitelské výzvy, na jejímž konci se budete moci pochlubit vlastním sběratelským LEGO® modelem klasického vozu Porsche 911 (10295). Rozhodněte se buď pro variantu Turbo, která zaujme turbomotorem, nebo Targa, která se vyznačuje kultovní karoserií targa a odnímatelnou střechou s možností uložení pod kapotou.

Postavte si svůj oblíbený vůz Porsche 911
Oba modely (Turbo i Targa) nadchnou autentickými detaily vozu Porsche 911. Patří mezi ně charakteristické přední a zadní nárazníky, zkosená čelní světla, tištěné logo a poznávací značky. Neméně působivý je i interiér, který zaujme funkčním řízením, převodovkou, nouzovou brzdou, sedadly s možností naklánění a barevnou kombinací tmavě oranžové a nugátové.

Stavitelský projekt pro vás
LEGO replika vozu Porsche 911 je součástí sbírky sestavitelných modelů pro dospělé. Tyto LEGO stavebnice sahající od klasických sběratelských vozů až po propracované budovy představují dokonalý způsob, jak uniknout z každodennosti a odpočinout si u fascinujícího stavitelského projektu

Vydej se na lov

Sirény houkají, protonový batoh se nabíjí a pasti na duchy jsou připraveny. Vůz ECTO-1 z filmu Krotitelé duchů je opět připraven k akci.

Pokud patříte mezi fanoušky Krotitelů duchů, máme pro vás to pravé – LEGO® model vozu ECTO-1 z filmu Krotitelé duchů! Vypořádejte se s každodenním stresem a dopřejte si kvalitně strávený čas sami se sebou při stavění LEGO repliky přestavěné sanitky Cadillac Miller-Meteor z roku 1959, kterou znáte z filmu Krotitelé duchů.

Děsivě propracované detaily
Tento model vozu ECTO-1 inspirovaný filmem Krotitelé duchů: Odkaz nabízí funkční řízení, padací dveře, past na duchy, vysunovací střílnu v zadní části, protonový batoh a další parádní detaily z původního vozidla, jako je například kultovní logo krotitelů duchů.

Stavitelský projekt pro vás
S tímto sestavitelný modelem vozu si užijete zábavu, aniž byste museli mít celou kolekci LEGO sad. Potřebujete akorát trochu místa na stole a písničky z filmu Krotitelé duchů hrající na pozadí. Tato LEGO sada s modelem vozu je součástí sbírky inspirativních stavebnic pro dospělé se zájmem o design. Zároveň se jedná o parádní dárek na motivy filmu Krotitelé duchů, kterým můžete udělat radost sobě nebo jinému staviteli poohlížejícímu se po dalším projektu.
LEGO® Technic LEGO® Icons™