LEGO® Blog

3D vesmírné pohlednice LEGO® Ideas exkluzivně v Museum of Bricks

Milujete exkluzivní nabídky a výjimečné stavebnice LEGO®? Pokud ano, jste tu správně. Rádi bychom vám totiž představili multifunkční stavebnici Příběhy vesmírného věku LEGO® Ideas, kterou najdete jen a pouze na našem e-shopu a dokonce i s příjemnou slevou.

Čím stavebnice LEGO® ideas 21340 Příběhy vesmírného věku vyniká nad ostatními?

Její unikátnost je zřejmá na první pohled. Jsou to 3D pohlednice inspirované vesmírnými mýty, knižními příběhy a plakáty z 80. let. Z 688 dílků sestavíte observatoř na sledování komet a padajících hvězd, měsíční základnu a zatmění Měsíce, raketoplán putující vesmírem a černou díru. Finální podobu můžete propojit dohromady, nebo si ty 4 části ponechat zvlášť a pověsit je separovaně třeba na zeď či s nimi vyzdobit volné místo na poličce. Tuhle stavebnici si prostě můžete udělat přesně podle svých představ. Stejně jako samotný vesmír. Ten si také každý představujeme trochu jinak.

Sestavte si své oblíbené souhvězdí

Také rádi pozorujete hvězdy na noční obloze? Věříme, že ano. Jen si představte ten příjemný letní večer, vy sedíte v trávě a čekáte na tu padající kometu, abyste si mohli něco přát. Je to možná trochu klišé, ale tak to strávený čas oceníme v každém věku. Proto vás jistě potěší, že růžovofialová pohlednice obsahuje dílky hvězd, které můžete poskládat do podoby, jakou si sami vyberete. Buď můžete složit souhvězdí Velké medvědice, Kefea, Malého medvěda nebo souhvězdí Kasiopeji. Stavebnice LEGO® ideas těmito detaily rozvíjejí kreativitu a navíc vám také dávají možnost sestavit si kostky přesně tak, jak si je sami vysníte.
Tahle exkluzivní stavebnice LEGO® ideas 21340 Příběhy vesmírného věku může být super dárkem pro dopělé LEGO® nadšence, a také pro ty, co si rádi zvelebují svůj domov homemade dekoracemi. Vesmír může být konečně váš.
LEGO® Ideas