LEGO® Blog

Expecto LEGO®! Stavění Bradavic a dalších kouzelných míst

Stavebnice z kouzelnického světa – Tyto stavebnice řady modulárních stavebnic (prodávají se samostatně), jejichž spojením vytvoříte ten největší Bradavický hrad z kostek LEGO® vůbec.
Stavějte, hrajte si a vystavujte!

Příjezd do Bradavic

Připomeňte si s touto hračkou příjezd Harryho Pottera a jeho přátel do Bradavic ve filmu Harry Potter a Kámen mudrců.
Se stavebnicí Loděnice u Bradavického hradu (76426) znovu prožijete nezapomenutelnou scénu z filmu Harry Potter a Kámen mudrců, ve které Harry Potter™ s přáteli připlouvá do Bradavic. Součástí jsou 2 sestavitelné loďky – do každé se 2 minifigurky – loděnice s místem na ukotvení loděk, skrýš pro ropuchu Trevora, která patří Nevillu Longbottomovi, a 1 ze 14 sběratelských bradavických portrétů.

Tato zábavná pohlcující stavebnice představuje skvělý tip na dárek ze světa čar a kouzel pro děti od 8 let. Součástí je 7 minifigurek LEGO® Harry Potter pro hraní dobrodružných příběhů, včetně profesorky McGonagallové se speciální dekorací ramen. Tato stavebnice je první z připravované řady modulárních stavebnic (prodávají se samostatně), jejichž spojením vytvoříte ten největší Bradavický hrad z kostek LEGO vůbec.

Malé děti se mohou těšit na nenáročné a intuitivní stavitelské dobrodružství s aplikací LEGO Builder. V ní si lze přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat stavebnice a sledovat postup.

  • Fantasy stavebnice plná dobrodružství – Děti si připomenou slavnou scénu z filmu Harry Potter a Kámen mudrců, ve které Harry Potter™ s přáteli připlouvá do Loděnice u Bradavického hradu
  • 7 postav LEGO® Harry Potter™ – Minifigurka Harryho Pottera, Nevilla Longbottoma, Deana Thomase, Hermiony Grangerové a profesorky McGonagallové a figurka sovy Hedviky a ropuchy Trevora

Stavebnice LEGO® Harry Potter™ s lektvary

Přehrávejte si hodiny profesora Severuse Snapea v bradavické učebně z kostek s touto stavebnicí LEGO® Harry Potter™.
Zapište svou malou čarodějku, kouzelníka nebo mudlu na hodinu lektvarů na Bradavickém hradě s touto sběratelskou stavebnicí LEGO® Harry Potter™ (76431) pro děti od 8 let. Sada obsahuje sestavitelnou učebnu ze světa Harryho Pottera, kterou lze otevřít pro snadný přístup. Prozkoumejte celou řadu autentických detailů – tabuli s postupy na výrobu lektvarů, lahvičkami s dílky představujícími přísadami do lektvarů, které můžete míchat v kotlíku, a dalším vybavením, které malé stavitele inspiruje ke kreativnímu hraní. Nechybí 2 ze 14 sběratelských bradavických portrétů a minifigurka LEGO profesora Severuse Snapea a studentů Hermiony Grangerové, Pansy Parkinsonové a Seamuse Finnigana, se kterými si děti připomenou příběhy z filmů o Harrym Potterovi.

Tato kouzelná stavebnice je skvělý způsob, jak dětem a novým fanouškům Harryho Pottera představit svět čar a kouzel z kostek LEGO.

Tato sada je součástí řady modulárních stavebnic LEGO Harry Potter (prodávají se samostatně), jejichž spojením vytvoříte ten největší Bradavický hrad z kostek LEGO vůbec.

  • Kouzelnická stavebnice pro děti – Připomeňte si magické lekce profesora Severuse Snapea v učebně z kostek se stavebnicí LEGO® Harry Potter™ Bradavický hrad: Hodina lektvarů
  • 4 postavy LEGO® Harry Potter™ – Severus Snape™, Hermiona Grangerová, Pansy Parkinsonová a Seamus Finnigan
  • Autentická učebna Harryho Pottera™ – Učebnu lze otevřít pro snadný přístup dovnitř a součástí je celá řada doplňků. Prohlédněte si tabuli a lahvičky s přísadami a v kotlíku smíchejte lektvary

Stavebnice bradavického hradu pro děti

Malí fanoušci Harryho Pottera mohou s touto kouzelnou stavebnicí zkoumat Velkou síň bradavického hradu, kobky a další místa.
Pozvěte svého malého kouzelníka, čarodějnici nebo mudlu na setkání se studenty a učiteli ve Velké síni v této velkolepé stavebnici LEGO® Harry Potter™ (76435) Bradavický hrad pro děti. Tento model hradu představuje magický dárek pro kluky, holky a fanoušky Harryho Pottera od 10 let a obsahuje vůbec největší model Velké síně z kostek LEGO, která je plná autentických detailů včetně vznášejících se svíček a iluze oblohy. Prozkoumejte také nádvoří a kobku s tajným vchodem a 3 propracovanými místnostmi – koupelnou, chodbou a společenskou místností Mrzimoru, které lze vysunout ven pro snadný přístup.

Tato sběratelská stavebnice obsahuje 11 postav, včetně Harryho Pottera, Hermiony Grangerové, Albuse Brumbála a horského trolla pro kreativní hraní, a k tomu navíc 5 ze 14 náhodně vybraných sběratelských bradavických portrétů na vystavení.

Tato sada je součástí řady modulárních stavebnic LEGO Harry Potter (prodávají se samostatně), jejichž spojením vytvoříte ten největší Bradavický hrad z kostek vůbec.

  • Sběratelská stavebnice LEGO® Harry Potter™ Bradavický hrad pro děti – Největší a nejpropracovanější model Velké síně z kostek LEGO, který představuje kouzelný dárek pro malé kouzelníky, čarodějnice a mudly
  • 11 minifigurek – Harry Potter™, Ron Weasley™, Hermiona Grangerová, Albus Brumbál, profesor Quirrell, Leanna, Dafné Greengrassová, Terry Boot, profesorka Vectorová, Tlustý mnich a horský troll
  • Nápaditá hračka – Postavte Velkou síň, nádvoří, kobku s tajným vchodem ve skalní stěně a 3 místnosti (koupelna, chodba a společenská místnost Mrzimoru), které lze vysunout pro snadnější hraní
Veškeré produkty s dopravou zdarma na: eshop.museumofbricks.cz
LEGO® Harry Potter™