LEGO® Blog

4 designové stavebnice LEGO®, které se hodí i jako bytový doplněk

Stavebnice LEGO® – název, který zní jako dětství a kreativita. Ale co když vám řekneme, že stavebnice LEGO® může být i stylovým doplňkem pro váš dospělý interiér? Dnes se podíváme na čtyři ohromující stavebnice LEGO®, které nejen oživí váš domov, ale přinesou do něj i osobní příběhy a vzpomínky. Ať už jste fanouškem kostiček LEGO® nebo hledáte dokonalý dárek pro někoho, kdo této vášni propadl, máme pro vás skvělé inspirativní tipy.

Architektura velkých měst: New York i další

Pro cestovatele je tato stavebnice snem, který se může stát skutečností. New York, město, které nikdy nespí, nyní může být součástí vašeho obývacího pokoje. S touto stavebnicí si můžete postavit slavné ikony, jako je například Empire State Building nebo Socha Svobody.

Na našem e-shopu ale najdete stavebnice inspirované i dalšími světovými městy, jako je Paříž, Londýn nebo Singapur. Můžete si tak vybrat tu, která vás nejvíce osloví, a přenést atmosféru těchto měst přímo do vašeho interiéru nebo je využít jako vzpomínku na místa, která jste již navštívili a chcete je mít neustále na očích


Mrknout na stavebnice LEGO® architecture 👉🏽


Úložný box ve tvaru obří LEGO® kostky

Pro všechny rodiče a děti, kteří mají kostičky LEGO® roztroušené po celém bytě, přichází v úvahu úložný box ve tvaru velké LEGO® kostky. Tato stavebnice slouží jako praktické úložiště, které zároveň přináší do dětského pokoje dávku kreativity. Boxy jsou navrženy tak, aby se daly snadno spojit do sebe, stejně jako klasické LEGO® kostky. To znamená, že můžete vytvořit vlastní úložný systém, který bude zároveň hravým prvkem vašeho interiéru.

Lego květina, která nikdy nezvadne

Máte rádi květiny, ale nejste si jisti svými zahradnickými dovednostmi? Značka LEGO® má pro vás řešení! Tyto krásné květiny jsou navrženy tak realisticky, že na první pohled nepoznáte, že nejsou skutečné. Navíc nemusíte řešit péči o ně. Ať už si vyberete orchidej nebo luční luční kytici, získáte do vašeho interiéru trvalý kousek krásy, který nikdy nezvadne.

Magický svět Harryho Pottera u vás doma

Pokud jste fanouškem Harryho Pottera, pak stavebnice LEGO® Bradavický hrad je pro vás jako stvořený. Tato stavebnice vám umožní vytvořit si vlastní verzi této ikonické školy čar a kouzel. Hrad je plný detailů a zákoutí, která znáte z knih a filmů. Tento hrad bude nejen oživovat váš interiér, ale také vás vtáhne do světa magie a dobrodružství Harryho a jeho přátel. S více než 6000 dílky a detailním designem je to náročný projekt, ale výsledek stojí za to. Vaši návštěvníci budou ohromeni!


Stavebnice LEGO® rozhodně nejsou jen hračkou pro děti. Mohou se stát ozdobou a designovým doplňkem vašeho domova. Přece byste je po složení zase nerozkládali, že? Takže vybírejte pečlivě. Vaše domácnost se díky takovým detailům může stát místem plným příběhů a vzpomínek, které jste si sami vytvořili pomocí malých plastových kostek. Jste připraveni začít stavět?