LEGO® Blog

4 naučné stavebnice LEGO®, které vrátí děti zpět do školních lavic

Učení hrou je nejlepší způsob, jak dětem vštípit to důležité. A proč k tomu nevyužít právě kostičky LEGO®? Milujeme je všichni, tak tuhle lásku pojďme předat i těm nejmenším, školou povinným. Tím jim ten začátek školního roku i trochu zpříjemníme, protože si jistě všichni pamatujeme, jak neradi jsme dávali sbohem letním prázdninám. Tak hurá do toho. Tohle jsou naše tipy na naučné stavebnice.

LEGO® Friends 41731: Mezinárodní škola v městečku Heartlake

Hodina přírodovědy, školní noviny, péče o zvířata, výtvarka a mnoho dalších super školních aktivit, které v podání této stavebnice LEGO® pomohou dětem k trochu jinému pohledu na školní svět. Poznají mnoho příběhů ze školy městečka Heartlake, což jim umožní rozvíjet kreativitu i ve své vlastní realitě.

Celá stavebnice má 985 dílků, obsahuje mnoho postaviček a aktivit, které děti mohou využít k rozvíjení fantazie a hraní.

LEGO® Friends 41713: Olivie a vesmírná akademie

Děti touží po prozkoumání neprozkoumaného a většina z nich si přeje být astronautem. Dopřejte jim toto objevování v podobě stavebnice LEGO® Friends. Olivie, velice sympatická figurka, spolu s dětmi postaví realistický raketoplán, vesmírnou školu a následně bude také pozorovat hvězdy ve hvězdárně. V rámci této stavebnice si děti také budou moct postavit profesionální řídící středisko a kosmický trenažér.

Stavebnice se skládá ze 757 dílků.

LEGO® Friends 41683: Lesní jezdecké středisko

Pro ty menší, co se chystají do školních lavic poprvé, nebo mají zálibu v jezdectví, vyberte tuhle stavebnici plnou koníků a přátel, které tráví společné večery u táboráku, starají se o zvířata a mají svůj krásný třípatrový ranč. Děti si díky tomu vybudují kladný vztah ke zvířatům a jezdectví. Možná si tak najdou i svou novou volnočasovou aktivitu v reálném životě.

Tato stavebnice obsahuje 511 dílků, 2 mini panenky, mikro panenku a 3 postavy koní.

LEGO® City 60372: Policejní akademie

Naučte děti kázně a respektu ke státním složkám pomocí této vymakané stavebnice LEGO® City. Policisté si v této policejní akademii budou moci vyzkoušet svou sílu na prolézačce a lezecké stěně, sjíždět k případu po laně, cvičit své dovednosti na překážkové dráze a vyjíždět k případům na cool čtyřkolce, díky které chytí každého zločince. Být policistou také patří mezi časté dětské sny. Splňte jim to takto s předstihem a zpříjemněte jim nástup do školy touto skvělou zábavou.

Policejní akademie obsahuje 823 dílků, najdete v ní policejního koně a mnoho dalších překvapení.