LEGO® Blog

4 tipy na stavebnice LEGO® Friends pro holky: Tyhle budou milovat

Se stavebnicemi LEGO® si nehrají jen kluci. Milujeme je všichni. Takže i holky. Proto i pro ně máme nespočet stavebnic, mezi kterými si vybere naprosto každá. Pokud si tedy nevíte rady s dárkem pro svou dceru, kamarádku, přítelkyni či manželku nebo si prostě chcete udělat jen sama radost, muzeum stavebnic LEGO® má pro vás ten pravý sortiment. Něžné pohlaví chce stavět dokonalé příběhy plné pochopení, lásky, ale i trochu toho dobrodružství. Pojďme se tedy společně podívat, jaké stavebnice jsou pro holky ty pravé.

LEGO® Friends 41745 Autumn a její koňská stáj

Nejen malé slečny často touží po krásné stáji se statným koněm, o kterého by se mohly starat s trávit čas v jeho přítomnosti. Společně s minipanenkou Autumn si to nyní mohu splnit alespoň touto cestou. Tato stavebnice obsahuje 545 dílků a nudit se s nimi nikdo rozhodně nebude. Doplňky, které stavebnice obsahuje vám zaručí hodiny a hodiny kreativního a smysluplného hraní.

LEGO® Friends 41708 Diskotéka na kolečkových bruslích

Kolečkové brusle sice nejsou pouze holčičí záležitostí, ale i tak si myslíme, že tato stavebnice nadchne především mladé slečny z prvního stupně základních škol. Možností, jak si hrát je tu spousta. Postavit si díky této stavebnici můžete nejen diskotéku, najdete tam také bowlingovou dráhu, otočný parket a také arkádové hry. Hraním tak podpoříte kreativitu a představivost o reálných aktivitách běžného života.

LEGO® Friends 41732 Květinářství a design studio v centru města

Holky, pozor! 2010 dílků vás dělí od vymakaného květinářství a designového studia, ve kterém bude vaše kreativita krásně kvést. Můžete být zároveň i vy samy sobě architektem a obě budovy si vystavět přesně tak, jak se vám to bude líbit. A jakmile to bude podle vašich představ, můžete se začít kochat architekturou a žít život devíti postaviček, které mezi kostkami LEGO® najdete.

LEGO® Friends 41743 Kadeřnictví

Tato stavebnice je vhodná pro děti již od 6 let, což je přesně ten věk, ve kterém se u mladých slečen rozvíjí zájem o vizáž a celkový vlastní vzhled. Začínají řešit různé culíky, zapletené copy a podobně. Proč tuto zálibu tedy nepodpořit ještě stavebnicí LEGO®? Česací hlavy totiž tolik kreativity nepřinesou. Kadeřnictví nabízí 401 kostiček, 3 minipanenky a k nim i výměnné vlasové střihy. Můžete si tedy skutečně vyhrát.


Holčičích stavebnic máme ale na e-shopu mnohem více. Každý si tam najde to své. Stačí se jen zamyslet, co má daný člověk rád. Stavebnice LEGO® totiž myslí na všechny.

Objevit stavebnice LEGO® Friends 👉🏽