LEGO® Blog

Oslavte Mezinárodní den přátelství návštěvou Muzea LEGA

Předposlední červencový den patří přátelům. A jelikož je to skutečně Mezinárodní den přátelství, rozhodně by neměl zůstat nepovšimnut. Vezměte své kamarády a vyražte za tím, co máte všichni nejraději – za stavebnicemi LEGO®. A kam konkrétně? No přece do Muzea LEGA samotného.

Co vás v Muzeu LEGA čeká a nemine?

Jelikož je to největší soukromá sbírka stavebnic LEGO® na světě, údiv je zaručený. Procházet budete hned několika expozicemi. Potkáte tam snad vše. Od Pirátů z Karibiku přes nejrůznější stavby, jako je například Karlův most nebo Opera v Sydney, až po nejoblíbenější expozice Star Wars, kde se budete moct také zaposlouchat do tematických soundtracků, nebo Harryho Pottera, jehož stavebnice patří mezi obecně nejprodávanější.

Ať už tedy do Muzea LEGA vyrazíte s kýmkoliv, nudit se rozhodně nebudete.

Herní místnost plná kostek

A až tu s kamarády budete, rozhodně se zastavte v herní místnosti. Tam budete moct porovnat své dovednosti ve stavění kostek a fantazii. Najdete tam totiž nespočet dílků a různých kostiček, o kterých se vám ani nesnilo. Všechna svá díla pak můžete stavět na podložky na stavění.

Kde Muzeum LEGA najdete?


Ve všech muzeích vás přivítá super personál, který udělá všechno proto, abyste si návštěvu s přáteli užili na maximum. Tak se na vás těšíme.