LEGO® Blog

Jedinečné stavebnice na probuzení kreativity

Postavte si ikonickou svatyni Sanctum Santorum

Vzdejte hold komiksovému světu od Marvelu tímto třípatrovým, 360stupňovým modelem úchvatného domova Doktora Strange.

Zachyťte kouzlo Doktora Strange s impozantní stavebnicí LEGO® Marvel Sanctum Sanctorum (76218), která skládá poctu mistrovi mystických umění prostřednictvím modelu pro dospělé nadšence.

Třípatrová pocta Doktoru Strangeovi

Tento model rezidence Doktora Strange Sanctum Sanctorum se skládá z 2708 dílků a přináší nezapomenutelné scény z filmových trháků Avengers: Infinity War a Doktor Strange v mnohovesmíru šílenství od studia Marvel. Ve vrchním patře najdete muzeum mystických artefaktů, v prostřední části je knihovna a v přízemí se nachází spousta známých doplňků a detailů. Ve stavebnici na vás čeká také 9 minifigurek – Doktor Strange, Wong, Iron Man, Spider-Man, Ebony Maw, mistr Mordo, zlý Strange, mrtvý Strange a Scarlet Witch – a k tomu navíc autentické doplňky a několik upravitelných částí, takže si krom obohacujícího stavitelského zážitku vychutnáte i spoustu herních možností.

Dokonalá jam session

Odreaguj se a dobij energii soustředěným hudebně-stavebním zážitkem.

Jste připraveni probdít noc plnou hudby, jazzového tance a pizzy? Stavebnice Jazzový klub (10312) od LEGO® Icons je vaší vstupenkou na tu nejlepší show ve městě. Fanoušci modulárních budov a milovníci hudby si jistě rádi postaví vlastní jazzový klub pro dospělé. Těšit se lze na nové stavitelské prvky, jako je například 45stupňový vchod. Až budete mít klub hotový, můžete dlouhé hodiny obdivovat nádherně propracovaný interiér, kde na vás čeká jazzové pódium, pizzerie a šatna pro kapelu.

Poznejte nové přátele v klubu

Osm propracovaných minifigurek, včetně jazzového zpěváka, basáka a bubeníka, uvede posluchače do varu a udrží je celý večer na nohou. Mezi důmyslnými detaily najdete miniaturní mikrofon, saxofon a LP desku.

Připravte se na pořádnou porci kreativity

Tento model je součástí sběratelských stavebnic pro dospělé, kteří se rádi soustředěně věnují tvůrčím projektům a vytvářejí výjimečná díla.

Tvůj pokoj už je připravený

Představte si, že trávíte čas v luxusním hotelu. Každý detail je pečlivě zvolený. Každý host je přivítán ve velkém stylu. LEGO® Butikový hotel (10297) je stavitelský projekt pro dospělé, který vám pomůže uniknout z každodenního shonu.

Překvapení čeká na každém rohu

Ponořte se na dlouhé hodiny do stavění modelu tvořeného 5 oddíly. Hotel je inspirován evropskou architekturou z přelomu století a zaujme trojúhelníkovou geometrií a elegantní výzdobou. Postavte pokoje pro hosty a střešní nástavbu, vstupní sál, terasu a schodiště. Poté prozkoumejte všechna poschodí, včetně zábavných odkazů na ostatní modely z kolekce modulárních budov LEGO. Pět částí, včetně střechy s ozdobnou kopulí a střešním oknem, se pyšní dosud nevídanými prvky a barvami, takže se dospělí stavitelé mají na co těšit.

Vítejte ve svém světě

Rozvíjejte kreativitu. Rozvíjejte koncentraci. Postavte si vlastní architektonický skvost. Tato sada je součástí řady sběratelských modelů LEGO pro dospělé.

Připojte se k „Úžo pětce“ – cool projekt čeká

Fanoušci televizního pořadu Queer Eye budou ve svém živlu, až si připomenou výzdobu a detaily originálního bytu v Atlantě.

Fanoušci televizní show Queer tým od Netflixu zbystřete! Připravte se být sami sebou a ponořte se do obohacujícího stavitelského projektu s LEGO® stavebnicí Queer tým – byt „Úžo Pětky“ (10291). Užijte si stavění detailně propracovaného interiéru kultovního bytu z americké Atlanty a objevujte nejrůznější známé prvky vyjadřující jedinečné dovednosti každého ze členů týmu. Můžete se těšit na Antoniho kuchyňský ostrůvek, Tanův věšák s oblečením, Jonathanovo otočné kadeřnické křeslo a Karamovu pohovku i jeho scrapbook. Celý prostor tohoto speciálního LEGO modelu má pak samozřejmě na svědomí samotný Bobby.

Dopřejte si chvilku sami pro sebe

Co by to bylo za epizodu pořadu Queer tým bez pořádné proměny. Proto sada kromě minifigurek pětice hlavních hrdinů (a figurky psa Bruleyho) zahrnuje také 2 minifigurky Kathi Dooleyové (velice speciálního hosta z velice speciálního dílu). Model tak umožňuje vychutnat si pořádnou dávku emocí spojených s Kathinou proměnou.
Veškeré produkty na našem eshop.museumofbricks.cz.
LEGO® Icons™ LEGO® Super Heroes