LEGO® Blog

Kde uspořádat dětskou oslavu narozenin?

Narozeninové oslavy jsou pro děti jedním z nejvíce očekávaných a nejvíce vzrušujících momentů v roce. Jsou to chvíle plné radosti, smíchu a oslavování dalšího úspěšného roku života. Pro rodiče organizátory to ale může být spíše zapeklitá výzva. Proto dnes odpovíme na vaši otázku: Jak překonat očekávání malých oslavenců a zajistit nejlepší dětskou narozeninovou oslavu?

Užijte si noc v Hotelu Muzeum LEGA a objevujte Kutnou Horu

Vezměte nohy na ramena a vyražte na výlet do historické Kutné hory. Ubytujte se s oslavenci v hotelu plném kostek LEGO® a užijte si to hezky po svém. Myslíte si, že je to super nápad? To ještě zdaleka nevíte, co vám náš hotel může nabídnout. Pro milovníky kostiček LEGO® bude už samotná návštěva hotelového pokoje velkým zážitkem. A kromě toho můžete využít neomezenou možnost návštěvy Muzea LEGA, který k hotelu patří. To pro vás bude otevřené dokonce celou noc!

K pobytu si navíc můžete přikoupit i narozeninovou výzdobu pokoje, vouchery na nákup stavebnice, snídani, balíček LEGO® či vstupenky do místních památek. Hotel se nachází v srdci jednoho z nejkrásnějších historických měst v Česku – Kutné Hory. O různé památky tak nebudete mít sebemenší nouzi a ta strávená noc se zde opravdu vyplatí.

V ceně pobytu máte i možnost využít velkou zahradu plnou atrakcí a některé stavebnice LEGO®. Zdarma si můžete vypůjčit koloběžky nebo odstrkovadla. A oslava narozenin ve stylu příběhů LEGO® může začít.

Větší oslava v LEGO bistru

Stavebnice LEGO® všude, kam se jen podíváte, lahodná káva, dětské nápoje, občerstvení a výzdoba přímo na míru. Co na to říkáte? Rádi byste svému oslavenci nebo oslavenkyni nechali uspořádat velkolepou narozeninovou oslavu na téma LEGO® NINJAGO, Minecraft nebo LEGO® Friends? Pokud ano, dokážeme vám pomoct a značně ušetřit práci i starosti.

Oslavu vám můžeme zorganizovat v kutnohorském LEGO bistru, v Muzeu LEGA a pro početné skupinky třeba i v nové multifunkční hale!

Zařídíme pro vás skoro vše, na co si vzpomenete. Občerstvení, animační program i pestrobarevnou tematickou výzdobu. Nezapomínáme ani na dort a úpravu jídla do tvaru kostiček. Nic nenecháváme náhodě. Do vaší oslavy narozenin proto dáme maximum.

A na jaký program se u nás můžete těšit?

Samozřejmě stavění stavebnic LEGO®. Ale ne jen tak ledajakých! Připravíme pro vás i sety, které po dostavění ožijí, hrají, a dokonce i svítí. A aby to bylo ještě o něco zábavnější, můžete stavět na čas nebo soutěžit o to, kdo postaví nejvyšší věž.

Nechyběla by ani mini diskotéka a hudba na přání v průběhu celé oslavy.

Možností je nespočet. V případě vydařeného počasí můžeme uskutečnit třeba i hon za LEGO® pokladem nebo skákání v pytli. Nápadů máme na rozdávání.

Věříme, že tyto naše tipy budou vašemu oslavenci sedět jako ulité na míru! V případě jakýchkoliv dotazů ohledně LEGO® oslav se na nás neváhejte obrátit. O takovou narozeninovou jízdu nesmíte přijít. A vaše děti už vůbec ne.