LEGO® Blog

Tipy na vánoční dárky pro kluky 🎄

Výběr dárku pro kluka může být někdy složitý úkol, ale s nabídkou skvělých stavebnic LEGO® z e-shopu Museum of Bricks to pro vás bude hračka! Pokud hledáte originální a kreativní dárky, zvažte následující tipy, které potěší všechny malé stavitele a zároveň rozvinou jejich fantazii a stavební dovednosti.

Trojitá zábava na vlnách pirátství

Pro malé piráty je tu exkluzivní stavebnice Pirátská loď LEGO® Creator! Kluci se s ní mohou ponořit do dobrodružství na otevřeném moři a prozkoumat svět pirátů při hledání pokladu. Nejlepší na této stavebnici však je, že je 3v1. To znamená, že za cenu jedné stavebnice dostanou vaši piráti stavebnice hned tři. Z 3000 dílků se dá totiž složit nejen pirátská loď s funkčními děly, ale i pirátská krčma pro oddych na souši nebi Ostrov lebek. Nechybí ani 3 minifigurky, včetně žraloka či papouška. Tak hurá na palubu. Zde se může každý pirátský nadšenec stát kapitánem vlastní lodi a vyplout za dobrodružstvím!

Útěk hladového dinosaura


Pokud doma máte malého milovníka dinosaurů, pak je sada LEGO® Jurassic World Útěk T-Rexe správnou volbou pro něj. Obsahuje 140 dílků včetně 3 minifigurek, přistávací dráhy pro vrtulník nebo garáže pro buginu a je vhodná již od 4 let. Tato stavebnice pomůže prozkoumat dobu dinosaurů a vytvořit vlastní scénáře, jak utéct před velkým a hladovým T-Rexem. Kromě toho podnítí i jeho zájem o paleontologii a vědu a kdo ví, třeba se z něj stane nový Ross Geller!

Napjatá rytířská bitva

Minecraft je hot topic mezi klukama. Jak spojit digitální a fyzický svět? Pro všechny malé hráče Minecraftu je zde skvělý způsob, jak přenést tento oblíbený svět do reality! Stavebnice LEGO® Minecraft Rytířská základna umožní malému staviteli budovat své vlastní struktury a prožívat dobrodružství přímo ve světě kostiček. Ze 427 dílků si postaví základnu ve tvaru diamantového meče a bitva může započít. Stisknutím páčky navíc může spustit i explozi, která vyvolá zřícení části věže.

Výcvik pravého ninji


Pro malé bojovníky a milovníky bojových umění je stavebnice LEGO® NinjaGo Tvořivý Ninja box ideálním dárkem. S touto sadou mohou vytvořit vlastní bojovníky, klany a arény pro nesčetné ninjovské bitvy. Pro výcvik ninjů jsou k dispozici 3 interaktivní překážky a když hra skončí, vše pak mohou snadno uklidit do boxu na kostky, který se ke stavebnici poprvé dodává. Tak tato stavebnice navíc poskytuje příležitost pro učení se disciplíně a týmové práci, stejně jako se tomu musí učit opravdoví ninjové. Zábavu můžete podpořit i dalšími sety NinjaGo.

Věříme, že vám tyto tipy pomohou najít ten správný dárek pro malého hrdinu ve vašem životě. A pokud máte doma už dospělého chlapáka, podívejte se, co vybrat pod stromeček jemu. Stavebnice LEGO® totiž milují všichni kluci bez věkového rozdílu!